onsdag 22 december 2010

Vargavinter!!!!

Fy f*n -26 idag, tala om kallt!!! Hundarna frös arslet av sig på morgonen. Lille Max klarade bara typ tio-femton meter innan han började halta och frysa, den stackar´n. Fick bära honom hem efter världens minsta morgonrunda.
Själv har jag gått och blivit genomförkyld såhär strax innan julafton, det är ju så jäkla typiskt!!! Idag ska det bakas var det tänkt och göras knäck, så man får ju hoppas på att man orkar med det. Just känns det inte alls så, känner mig verkligen hängig. Får väl ge det en stund så får vi se om det blir lite bättre.
Bilen startade ju inte heller på morgonen, så stackars Maria fick gå till skolan.Magnus håller på med att fixa den när han nu inte går in för att tetas med mig, för det är något som han måste göra varje dag om den mannen ska överleva. Igårkväll bakades det pepparkakshus, alla kämpade tappert, så nu ligger dom ute på fb för röstning och på julaftons morgon utses vinnaren. Blir spännande..hihi

Är ialla fall jul-ledig nu ett tag framöver, det kan ju behövas och så hinner fingrarna läka lite, trimmade sönder dom igår. Inte lätt!!!
Usch och fy för denna vinter man kan bara hoppas på nu att det blir en tidig Vår så man slipper denna kyla. El-räkningen lär nog landa på en go summa. Åh, vill inte tänka på det!!!
Hus nr 1


Hus nr 2
Hus nr 3

Nähä, nu får jag ta tag i morgonsysslorna och inte bli sittande här... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar