tisdag 1 september 2009

Tråkig matte..........??

Ja, nu har man inte varit här ute på ett tag....torka?? nja...och internet som aldrig vill fungera riktigt. Men nu har vi åtminstone ett nytt modem så nu får vi hoppas att det inte ska krångla.
Ja idag har jag varit en riktigt tråkig matte, har städat o plockat som vanligt egentligen ..nja kanske lite mer för hundarna känner sej nog lite åtsidosatta men det var tvunget.
Igår var dom ialf med och hämtade Robert, dom var på läger igår och hade myspys med grillning och aktiviteter. Dom var i Rörsbo, ett fint litet ställe här lite utanför Emmaboda. Och lille Aramis gjorde stor entré bland tjejerna han blev så ompysslad och fjantade sej riktigt och var så där söt som bara han kan vara, haha.
Så nog vart han poppis alltid. Mmm, bra miljöträning!!

Men imorgon ska jag kompensera upp dom, ska bara lägga all tid på vovvarna....och ikväll blir det förmodligen ett litet märgben oxå, så vi blir förlåtna när vi nu måste ut o storhandla ikväll.....allt är ju slut!!! Hemskt vad en månad går fort!! Ja, det är inte lätt att vara hund alla gånger.

Lilla Robert var trött idag när jag hämtade honom, men det har nog varit skoj för honom och det verkar som om han gillar sina mentorer och fritidsledare. Gott....jag blir genast på mycket bättre humör. Är roligt att se honom glad igen, han HAR suttit inne för mycket denna sommaren och det är inte bra....men det beror ju oxå på flytten han har ju inte hunnit skaffa sej ngr kompisar här runt omkring riktigt ännu...men det kommer väl... ska försöka få ner honom till fritidsgården om kvällarna ialf , en kväll i veckan ska det väl kunna gå.
Själv känner jag mej ganska nöjd med att börja komma ifatt här hemma, blir ju så jobbigt när man kommer efter.
Blev ju lite extra med både tvätt o grejor eftersom vi inte kan hålla oss borta från Kvarnamåla på Söndagar. Men det är ju så himla kul med auktioner!!! Och denna gången var Jennie o Andreas med oxå och Andreas han ropade in den ena grejen efter den andra så det kom fram folk o frågade om han hade affär. Hahaha!!!

Nähä om man skulle ta o hinna med en runda på FB oxå ...för sen måste jag in i duschen o fixa till mej oxå och ska hinna ta hundarna på en runda innan jag hämtar Henrik vid fyra, för sen lär man ju vara ganska så trött efter Citygross.

Hoppas er dag varit solig o härlig....passar på att önska en go kväll oxå.

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar