tisdag 4 januari 2011

Nytt år......

Tänkte börja med att önska alla en god fortsättning på det nya året!!!!  Tycker det har börjat lika intensivt som det slutade... 
Igår började vi flytta hem trimmet, har nu bestämt mig för att driva det hemifrån, Magnus är en liten duktig finurlig snubbe som vet hur man ska göra det till det bästa!!  När han nu organiserat upp och fixat det mesta så ser det bra ut. Och idag ska Melker få inviga det nya här hemma.

Vi tyckte det var en bra idè att köra det hemma , både för att slippa onödiga utgifter och att en alltid är hemma både hos djur och barn. Dessutom, när han ska jobba så behöver han ju bilen och det blir bara bökigt med alla tider att passa, tycker det är tillräckligt redan nu!!! Det kostar ju att ligga och köra hela tiden också.

Bara  för en stund sen så körde han till Visserum för att hämta upp Thomas, som firade nyåret där och han vart väl inte så glad att behöva köra när det snöade så mycket på morgonen, men men pojken måste ju hem.
Han är så go lille Thomas, saknade honom när vi firade och skålade in det nya året, lite tråkigt blir det allt utan honom hemma!!!

Nähä, nu är det dags för en kopp kaffe innan Melker dyker upp.

P&K


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar