tisdag 20 oktober 2009



Alltså, såg ni säsongstarten av Grannfejden igår på tv: 3 ........?????
Man tror inte det är sant!!!!! Vi pratar här om vuxna äldre människor som är nere på riktigt primitiv nivå!!! Otroligt!!

Men visst ,jag tycker det är skit-kul när folk sitter i tv och gör bort sej kraftigt.
Igår handlade det om en granne som dessförrinnan fått låna en grannes brunn att vattna sina blommor med typ. Grannen som ägde brunnen hade satt en lapp på den att endast blommor o dyl. skulle vattnet användas till eftersom det annars inte räckte till.
Ja, j*klar vilken skruv det tog hos den skånska paret. hahaha....Hur f*n orkar dom, lägga ner sin energi på att gruffa om såna saker...hehe...ååå.... ja vår värld är bra konstig.

Och en tredje stackars grannkille blev indragen i det hela också och det tillhör saken att han äger tre vrålsnygga schäfrar. Och dom var "skåningarna" iaf frun ,rädda för.....eeehh...Aschberg fixade så dom körde Agility med alla hundarna och den "rädda frun" var med och lekte med schäfrarna.... om man nu är så fruktansvärt rädd för dom, då hade man aldrig gått med på det, så det var ju bara skitsnack från hennes sida.
Dessutom så var det ju okej från hennes sida ...när hon fjäskade för Herr Aschberg.
Men hur eller hur.....i ett senare skede när dom satt och åt middag som alla dom inblandade gemensamt hade fått laga. Så börjar hon igen med denna stackars kille och helt plötsligt var hon rädd för hundarna igen. Tala om att vara blåst. Och sen var det lite annat gruff, som hon sa till honom.
Han blev så förbannad att han kastade ett glas vin i ansiktet på henne..HAHAHAHA.....
och det gjorde han rätt i.....hon skulle haft hela flaskan över sej!!!!! Ja, gud, det var kul......

Men en sak som är mindre kul är att Let´s Dance vill ha med Fru Quauck(Anka) i sitt program...den fåntratten ser man ju överallt nu för tiden ...på datan , teven, tidningarna, ja hon figurerar överallt med sitt fula tryne.
Det värsta är att hon är så j*vla blåst och på riktigt tycker att hon är snygg!!! Hon är ju så ful att bara en mor kan älska det ansiktet. Tala om att fåfänga!!!!!!!!!!!!

Nja, det var bara det för tillfället!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar