tisdag 27 april 2010

Seg & Sliten

Idag känner man sej seg och sliten, det var en tuff dag igår. Och idag lär det ju inte bli mindre med jobb precis.
Men som sagt det är ju roligt samtidigt..... fast pojkarna har nog inte riktigt fattat innebörden i hur mycket jobb det förhoppningsvis kommer bli framöver. Tror väl att jag ska finnas där hela tiden som vanligt, men nu är "vi" så pass stora att det ska funka utan mammsingen.

Vi har ju inte hunnit få ut så där mycket flygblad ännu, (vi jobbar ju på det hela tiden) men det har börjats ringa om inte annat så av ren nyfikenhet. Och jag har fått bokningar också, kanske inte så många ännu, men det hoppas vi på mer och att ryktet ska sprida sej. Och en runda i tidningen också så kanske det sätter fart.

Lite mer!!! Tack!!

Dom som jag har pratat med är positivt inställda och glada för att behöva slippa köra så långt och en som bokade igår har tydligen bara fått sin hund klippt på kvällen och var därför väldigt noga med att det helst skulle bli dagtid. Kunde inte låta bli att dra på mungiporna. Ja, jag hade tänkt att få jobba på dagarna, jag oxå.

Tyvärr så har jag ju missat April månad p.g.a att allt har dragit ut på tiden, många har redan vart tvungna att klippa o trimma sina hundar. Så det ska bli spännande och se fortsättningen. I o för sej så är det ju dom som går var tredje månad också. Folk inser mer o mer hur viktigt det är...och det känns ju skönt....för alla inblandade.

Jag ska ju dock kunna leva på det här.....

Nu börjar koffeinet sprida sej i kroppen känner jag och man börjar vakna till, nu sitter jag här och funderar på om jag ska masa mej in i duschen eller ta hundarna först. Vi var ju ute inatt så dom skulle klara av att vänta tills jag blivit ren. Det är väl mest mitt samvete som spökar i den frågan.

Men jag behöver nog någon kopp till!!!!!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar