tisdag 27 juli 2010

Hålla fingrarna i styr!!!

En del verkar ha stora problem med att hålla fingrarna i styr och skilja på vad som är rätt och fel!!
Den senaste tiden här så är det tydligen någon som uppenbarligen har fått fel uppfostran och inte fattar,måste vara fel i huvudet, när man inte kan låta bilarna på parkeringen vara i fred utan bryter upp och slangar bensin o diesel!!!
Här i denna byn går det i vågor, jag tycker det är för jäkligt att dom inte kan skaffa sig ett hederligt arbete utan pundar runt och sen stjäler för andra!! Tänk om alla skulle bete sig på det sättet.

Det senaste året har det stulits diesel ifrån skogsmaskiner o dyl som har o jobbar med vägarbeten. Varför?? Finns det ingen respekt längre??  Man kämpar och uppfostrar sina barn, predikar och talar om o lär vad som är rätt o fel.... en del har tydligen inte fått lära sig det utan bara röjer på i egoistiska syften och som grundar sig i att dom är för lata för att arbeta. Så lågt!!!!!
Men man kan ju alltid hoppas att dom en dag åker på stryk för sitt agerande.

Igår natt igen var det tydligen en av grannarna som råkat få sin bil slangad, vet inte men jag tror att vederbörande var det fjärde eller femte offret. Än så länge har våran klarat sig (om det nu inte hänt något inatt,förstås.) och jag kommer ju bli skogstokig om jag kommer ut och ser att tanklocket är uppbrutet. 
Långfingrade skithögar!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar