tisdag 10 augusti 2010

Mrogonrundan....

Vad skönt det är med dessa morgonpromenader med hundarna. Idag dessutom skiner solen och lagom varmt ute. En och annan människa på väg till sina jobb och så vi.
Måste ta mig ännu mer tid med djuren och börja träna regelbundet, har blivit för slappt med den biten. Men det är ju emellanåt så mycket som tar tid att det ibland finns inte utrymme, skulle vilja ha en timme varje kväll. Får försöka lägga upp någon slags rutin, så man kommer in i det igen.

Nu märks det att Aramis börjar bli stor och könsmogen, på många områden. Den bortskämde!!!
Det som kan vara jobbigast ibland är att dom ska dra så förbaskat i kopplet, man får fräsa till ordentligt ibland för att dom ska fatta...och ibland funkar det skitbra. Möten med andra hundar har också börjat spåra ut ibland. Och faktiskt så den lille värst. Laban gnäller och vill fram o hälsa och den lille kaxar. Hur sjukt som helst. Värre blir det om den andra hunden skäller och inte slutar. Så där är ju en grej att verkligen ta tag i.
Dessutom funderar jag på att köpa ett antiskall-halsband till Laban för att få lite bukt på hans skällande, för ibland blir det för mycket, han reagerar på alla ljud t.ex. inne på trimmet, även om det inte kommer någon utan att det bara hörs kanske något utanför, så kan man ju inte ha det.
Oj, ja nog har jag lite att göra alltid. Nähä, får slå igen här nu om jag ska hinna allt, Andreas behövde hjälp på morgonen oxå. 

"Gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår, att vinna eller förlora".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar