måndag 15 augusti 2011

Så har en ny vecka tagit sin början, sitter här lite seg på morgonen och inväntar på att kaffet ska göra verkan. Ja, jo lite har det nog gjort. Ska snart in i duschen och starta upp med jobbet. Magnus har redan åkt till sitt jobb och förväntas väl inte hem förrän ikväll. Han är ju arbetsnarkoman!!!

Helgen har annars varit ganska så lugn o skön. Ifredags kom Eva med flickorna och Jennie med Vidar, det blev mycket kaffe och dopp.  
Lady blev klippt men badet hann vi inte med så det får vi försöka få in denna veckan. 

Tog hela Lördagen till att fixa altanen och tvätta o städa, så skönt att få det gjort. Vädret var på min sida så det var mycket springande mellan maskin o torkvinda. Magnus ska få köpa virke och bygga litet staket runt altanen som är "öppen" och sen ska jag måla det. Han gjorde en inhängnad till hundarna i fredagseftermiddag, han är flitig den mannen, så det var ganska skönt att kunna släppa ut dom där och få vara lite ifred för dom små, när man gick här och städade.
Man behöver en frist ifrån dom ibland eftersom dom är runt benen på mej hela dagarna. Tja, kvällarna oxå för den delen.
Söndagen ägnade jag en del till att vila. Så skönt att få ta det lugnt en dag. Andreas hämtade upp mej för att jag ska ha deras bil denna veckan när han är i Göteborg och jobbar. Vidar ska skolas in på dagis och Jennie har lite möten. Så det är fullspikat. Ingen risk att man har långtråkigt ialf. 

Nu är det duschen som gäller....den längtar vi efter. 


 













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar