tisdag 16 augusti 2011

Rolig Tisdag....

Tisdagen började med uppstigning klockan sex som vanligt och ut med småttisarna, kvickt som attan innan dom hann "göra inne", skönt det är med den nya inhängnanden till dom, tack älskade Magnus.

En upppiggande dusch efter en mängd koppar kaffe gav mej en rejäl kick med att komma igång. Klockan halv-nio var det bestämt att mormor skulle komma och hämta Jennie och lilla Vidar som idag hade sin första inskolning på sitt fina dagis i Nybro. Mormor skulle dokumentera detta och filma tänkte hon, men gudarna ska veta att jag fubbade bort det såklart, men en del foton fick vi iallafall.


Men vi ska ju dit imorgon igen så då ska det minsann filmas.

Efter dagiset blev det en tur in på ÖoB, men då var gossen ganska så trött och grinig, efter att han kört "racet" vid inskolningen, han är ju inte precis blyg av sej utan gjorde sej hemmastadd med en gång. Så mormor kom med den briljanta ideèn att vi skulle besöka McDonalds, sagt och gjort, det blev Happy Meal och en glass och mera lek.






Lilla gubben med en sån förmiddag så somnade Vidar gott i bilen hem...  hihi... mormor sa "hejdå" till dom och åkte vidare hem för att möta och ge skönheten Molly ny frisyr och ett gott o behagligt bad.

Och imorgon bär det av mot nya äventyr med lilla Vidar och hans underbara leende och busiga hyss...härligt, mormor ska oxå stanna över natten för att få lite extra mycket gos. Puss på dej mitt älskade lilla barnbarn som förmodligen i detta ögonblick ligger och sussar gott på sin kudde.
Tack, för en underbar vanlig dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar