måndag 27 juli 2009

Energiknippet........

Aramis....tala om att göra sej snabbt hemmastadd..haha nu är det full fart hela tiden med bäbis i huset..
Han är tuff den lille , hänger med på våra småpromenader..inga problem , han skuttar och hoppar och är nyfiken på allt som rör sej..ALLT ska undersökas och totalt orädd. Han får igång Laban och dom busar så gott det nu går att busa med en sån liten, han försöker ju vara försiktig men är lite klumpig ibland och det är klart det är inte så lätt med en valp runt benen utan att det händer att man snubblar ibland.
Igårkväll upptäckte han kattens klösbräda och den var ju fantastiskt rolig så den brottades han med länge inna han kom pustande och ville upp i soffan o lägga sej. =))Fastidag verkar den inte intressera honom ,byxbenen o fötterna är roligast just nu och jäklar vad vassa tänder han HAR!!!!! AAAAJJJJ!!!!!
Även inatt har det gått bra såklart men matte blev uppkörd klockan halvfem av en kissenödig pojk, bara att slänga på sej snabbt som fanken o ut, men det gör hon så gärna när han är så duktig o säger till. Sen fick vi sova till halvåtta innan det var dax igen, men då blev det en promenad tillsammans med storebror oxå.
Vad han håller på nu ,det ska inte bli nån blogg idag tydligen.....hehe..

Att såna här småskitar kan få i sej så mycket mat då??!!! Helt otroligt,man undrar ju vart det tar vägen egentligen. Inte ens Laban orkar hålla han takt ivad det gäller det...Det är klart Laban är ju självgående i vad det gäller det, har ju kunnat ha en säck med torrfoder framme, öppen så, utan att det har varit nånting, Laban går bara o tar sej en bit då o då...fast nu kanske det inte går att göra så längre.=))
Det ska bli riktigt skoj när han blivit lite större och kan följa med på längre skogrundor, Laban o jag tycker det är så skönt med dom , är som balsam för själen. För att inte få tala om sjön.... där är det ju riktigt mysigt....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar