torsdag 6 augusti 2009

I morse.....


var det en liten kelsjuk gosse som kröp upp till mej i sängen och gav mej en blöt puss...lite loj o så där mysig som bara han kan vara, mjuk o go... =))

Talade om att han ville ut...så duktig han är lilla Aramis..han vart ju lite ledsen när han inte fick följa med på Lundell igårkväll..

fast det gick ingen nöd på honom , det var hur många som helst hemma som gav honom uppmäksamhet..men ändå så tror jag att han skulle hämnas lite på mej för att jag var borta för nu på morgonen har det varit full fart på både honom o Laban och den sistnämde är ju inte sen att hänga på om man säger så. Hehe...

Han växer och frodas den lille och hela livet verkar vara ett äventyr, Igår fick han vara med nere i byn och det fanns ju hur mycket som helst att titta på och alla fåglar som man kunde jaga , det var kul!!!Efter det så hämtade vi upp Laban och åkte ner till sjön och vatten är han ju glad för...Laban hoppade i med en gång och Aramis efter , ja det såg för roligt ut..

Varmt var det oxå..Laban kan ju vara i hela tiden, vill ju inte gå upp därifrån, precis som när barnen var små.. haha..filmade gjorde jag så gott jag nu kunde med två hundar, vill ju inte släppa dom lösa eftersom det kan finnas dom som är hundrädda och då blir det inte bra men vi införskaffade ett riktigt långt koppel för typ såna här ändamål och som när vi går i skogen, är väl ca 15 meter eller nåt och det var värt varenda krona!!!

(169:- på "Börjes" i Tingsryd.) är att rekomendera.

Ja iallafall så somnade dom nu så man kan få göra lite här hemma , städa t.ex. mycket hundhår blir det i det här hemmet men jag tar det så gärna så....är van eftersom det alltid funnits hund i huset. =))

Vem kan leva utan dom?? Sprider sån glädje o så mycket kärlek o det vill man ju inte missa!!

Nähä, om man skulle smyga ut på balkongen o ta sej en stund själv nu när det är lugnt.

Vi syns o hörs ....njut av solen , det finns det massor av här...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar