torsdag 24 september 2009

Så var det Torsdag igen.....

Egentligen skulle jag ju gjort färdig min "läxa" i bokföring, lite har jag gjort,men det är ju så förbaskat drygt och just nu känner jag mej så stressad att jag inte orkar fortsätta. Mycket trevligare att blogga. kenyit
Usch, jag kommer aldrig lära mej detta till hundra procent, för jag tycker det är så urbota tråkigt!! Vet inte hur många bokföringskurser jag gått på, och jag fattar fortfarande inte. Det är för j*kla krångligt. Jag tänker tydligen på ett helt annat sätt. Haha.

Imorse när jag körde H till jobbet,eftersom jag måste ha bilen idag, så stod det poliser överallt. Nykterhetskontrollens dag eller va f-n det var hon sa.... haha..ja och jag hade inte körkortet med som vanligt. Då tar dom en massa uppgifter för att kolla såklart, bl.a. hur många barn man har och deras personnr, haha...var väl för att se att jag var jag. Men Gud, så det ska krånglas till för ett litet körkort.
Och så fick vi blåsa också såklart, men jag var nykter!!!!
gelakguling Vilken tur ,va!!!




Ja, så sitter man nu här med en kopp kaffe och funderar på livet. Fick precis sms från Jenna, där hon undrade om jag hörde grannkärringen inatt, vid halv-två eller vad det var. Men det gjorde jag faktiskt inte ,måste sovit gott. Men då är hon igång igen,det satans aset!!
Ja, hon ska ju vara glad att jag inte vaknade, då hade jag nog fått tuppjuck!!!
Det är en riktig fyllekärring som tror att hon äger hela Sandgatan, och nu har hon fått lite motstånd ifrån oss. Jag anmälde henne för ett tag sen , när hon hoppade på mej helt oprovocerat då jag var ute med Lilleman o soporna. Hennes hjärna är totalt nersupen, och hon får ha barna kvar hemma, det är för j*vligt,rent ut sagt.
Dessutom det som retar en är,att hon står o skriker att hon har minsann tagit hand om sina barn!! Okej, på vilket sätt då??? Genom att ständigt supa skallen i bitar, eller??Och kasta ut saker från balkongen??

Vi lever verkligen i ett sjukt samhälle emellanåt. Här är både Polis och Socialen medvetna om vad som händer både innanför o utanför dörrarna. Och ändå kan det fortsätta så.
Hon retar gallfeber på mej, subban. Men ,tyvärr så efter anmälan vågar hon inte säga ett pip till mej. ...eller kanske är det tur att hon inte gör det.

1 kommentar: