fredag 30 oktober 2009

En knasig Torsdag...

eller knasig o knasig , Jo lite vart det allt så. Det är ganska skönt när man inte har bilen hemma ibland om dagarna och att det är lov, för igår kunde jag ägna dagen med att bara gå här hemma och plocka och vara lite på fb.
Hann att tvätta en del och få undan lite. Men nu lever vi farligt tills nästa veckan innan dom kommer och fixar toa-låset, för det har ju börjat att krångla, är inte säkert att man kommer ut ,när man väl kommit in....risken för att det ska gå i baklås är stort.
Så jag snackade som sagt med min hyresvärd om det igår då, sen var jag tvungen att få bekräftat ang. skvallret på gatan här om vår "kära" grannkärring om hon sagt upp sin lgh, och ska flytta....och det var sant, Jiiippiiee då kanske det blir lite lugnt här i fortsättningen, så vi får stå ut i två månader till. Gud så skönt det ska bli med lite lugn o ro.

När jag satt här igår och chattade på fb så rasslade till i vardagsrumsfönstret och jag trodde att katten halkat och trillat ner, krukor och lamporna flög omkring.... när jag går för att titta efter på vad det var som pågick så får jag till min förvåning se att nog var det katten alltid, som rev ner...men det var på grund av att han fått tag i en fågel som tydligen kommit in här i lägenheten, ja hur det nu gick till?? Visst lite hade jag mitt köksfönster öppet men inte alls mycket, så jag betvivlar att den skulle ha kunnat ta sej in där.
Men vilket liv det blev .....katten trodde att jag skulle ta bytet ifrån honom så han förpassade sej in under sängen och låg där och morrade hotfullt, och visst hade jag fått en chans att ta fågelstackarn så hade jag ju gjort det, men hundarna b
lev ju alldeles tokiga också.
Laban tror jag inte riktigt fattade vad som hände och den lille blev helt plötsligt väldigt stor och skulle försvara mej ifrån katten ....så han morrade tillbaka och skällde och försvarade mej till 100%..... vilken cirkus!!!
Och jag förstår fortfarande inte hur detta gick till. Sen var det en katt som trodde att han var Gud fader själv, gick här och sträckte på sej. Jag själv var väldigt sur på honom. Jäkla katt, va??!!

Ja, sen förflöt väl dagen ganska så lugnt efter den händelsen som tur var...hade inte orkat med något mer.
Igårkväll var jag så trött att jag somnade som vanligt till filmen, så jag vart ett tråkigt sällskap.
Men nu är det äntligen fredag och helg så jag hoppas att jag får sova lite i helgen.
Ska försöka få tag i en pumpa idag tänkte jag, som Robban ska få fixa till, dom som var på City-Gross häromdagen var ju inte
fina, så jag struntade idet då.
Så jag hoppas verkligen att grönsaksbilen har idag här.

Så nu önskar vi alla en trevlig Halloween-helg!!!!!!!!!



2 kommentarer:

  1. ååh va glá jag blir att satmaran ska flytta!
    hade velat se din cirkus , hahaa! katten är ju gudfadern själv ;)

    SvaraRadera
  2. Hoppas att allt är bra med er och att ingen har behövt sitta inlåst på toa.
    Jag har själv varit med om det över påsk och det var inget roligt, jag fick stå och passa så ingen stängde dörren helt.

    SvaraRadera