fredag 6 november 2009

Fredag eftermiddag, redan!!?? Vad hände med förmiddagen då??? Känner mej trött,trött,trött!!!
Som ett uppätet och utspottat äpple ungefär....Hörde på radion idag att nu när denna årstiden är så ska man äta färg glada grönsaker,typ.
Ja, för att det skulle vara bra och pigga upp lite.... jag äter rödbetor, morötter, tomater, gurka...ja allt men inte fanken hjälper det, känner mej lika håglös som innan och vill bara sova, sova,sova!!!
Skulle det komma nån lite extra energikick så är den lika snabbt över tycker jag.
Det får bli apoteket nästa och en massa vitaminer eller nåt,tror jag. Eller kanske en lååååång semester....hehe....


Usch, ja fy vad tråkigt det är att gå omkring sån här, känns som om man går på sparlåga hela tiden.
Egentligen skulle jag ringt ett samtal idag och börjat planera för nästa vecka men har inte kommit så långt ännu, det är verkligen dålig stil...jag håller med.
Skulle åkt iväg och träffat en tjej som lär ut stresshantering, men jag orkar helt enkelt inte vara social och åka dit, skjuter vi också upp till nästa vecka. Helt slut efter denna veckan som gått och vill bara invänta kvällen så jag antingen får ligga i soffan och slötitta på teven eller bara krypa ner i sängen.
Jag borde ansat av här lite men det tilltalar mej absolut inte just nu...blommorna behöver vatten innan dom dör helt....
Ah, jag skjuter upp det också ... iaf tills imorgon, då kan jag gå här hemma och skräpa lite, jag tänker inte köra en meter med bilen iaf, är ju en sak som är säker!! På Söndag kanske, har inte bestämt mej ännu men det kan bli auktionen då...hade varit skönt att få komma dit och se vad dom har denna gången, är ju flera månader sen sist nu ju.
Kan hända att det hade piggat upp en lite.

Jag tror att jag har lite av en höstdepression, så måste det vara...
det enda som har fått mej att dra på mungiporna idag var när jag såg att grannen börjat flytta ut.... elakt..ja jag vet.....!!! Men skönt.

Nu ska iaf kaffe kannan på ....

Ha en skön fredagkväll!!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar