fredag 22 januari 2010

HETSJAKT o MORDEN på våra vargar....

I Sverige mördas 100-170 människor varje år, rådjur orsakar i medeltal två trafikolyckor om dagen bara i Sörmland,älgolyckor orsakar 10 människors död varje år i Sverige och 500 skadade.
Antalet dödade genom vådaskott i samband med jakt,har legat i genomsnitt 2-3 personer under en tioårsperiod.
I Sverige har vargen dödat människor i Gysinge år 1821 och då hade den släppts ut efter e
tt liv i fångenskap och inte fått lära sej att jaga.

(källa:de5stora)
Så jämförelsevis så ligger ju vargen i lä!!!!

Vi skadas eller dödas mer av våra egna hundar....tack vare människan som inte tar sitt ansvar många gånger.

Varför är det då ett sånt anti emot dessa stackars djur, det snackas om inavel och för att försöka släta över denna hetsjakt på vargen så sa dom i debatten igår kväll att det är "tänkt" att det ska in planteras nya vargar från Finland... tänkt ja,jo eller hur!!!! Dom vargarna som sköts var fullt friska till att börja med och när folkpartiets Nina Larsson får det slängt i ansiktet, då skrattar fjollan och replikerar med -"Ja,men det var väl bra att dom var friska!" Eeeehhh!!!! dahaaa!!!
Ska man gråta eller skratta???


En annan som satt där ,pensionerad gammal polis,( vad det nu hade med saken att göra)sa att han vill behålla traditionen om fäbon där tamdjuren ska gå lösa. Men Hallå, då får man ju skylla sej själv, hängna in skiten istället.
Och att folk inte vågade släppa ut sina barn av rädsla för att den "stora stygga vargen"skulle ta dom.
Då är jag nog mer rädd för pedofilerna i vårt samhälle och alla sjuka människor som gör sina barn illa och t.om mördar...DET ÄR SKRÄMMANDE!!!!!!!
Men är det någon som har hetsjakt på dom, skulle inte tro det!!!

Det blir så jäkla uppförstorat allting i vad det gäller vargen, hur många djur har vi??? 220 st år 2008.
Vi har 3200 björnar.....och då ska vargen skjutas av och nästa år oxå om jag inte hörde fel. Dom är redan utrotningshotade ju, räcker inte det!!!
Jag hoppas att fler människor får upp ögonen hur snett det egentligen ÄR!!! Och att vi alla som älskar och värnar om våra vargar ser till att vi får behålla dom stackarna som är kvar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar