söndag 2 maj 2010

Blandade känslor....

En blandad kompott av ilska och tårar finns just nu i mej.
Såg dokumentären om den pågående vargslakten som förekommer i vårt land. En organiserad liga som sträcker sej från norr till söder och i samarbete med Norge.

Deras mål och motto är att utrota vår Varg helt och hållet!!!!
Med så många fega och låga medel som helst....

Programmet inleds med att en som kallar sej "samordnaren" säger att dom bara skjuter djuren och att dom behöver inte plågas, ju längre in i programmet man kommer så visar det sig att dom går ju för fanken in för att plåga dessa stackars djur.
Om en varg skulle dyka upp på vägen framför bilen när dom är ute på sina vargjakter så är man "dum i huvet" om man inte tar chansen och kör över den.

I höstas lades det ut råttgift som resulterade i att en varg- tik med två små valpar gick en plågsam död till mötes.
Dom använder vapen från andra världskriget som deras "vapenexpert" fivar till för att det inte ska kunna spåras till dom, för dom "tuffa" killarna vågar ju naturligtvis inte gå ut och visa sina ansikten, dom vågar inte ens låta sej intervjuas i närheten av sina hem utan detta sker långt ute i skogen.
Manligt, va???

Dom skjuter vargarna med helmantlat, vilket innebär att kulan går rakt igenom djuret och dör en plågsam död efter ett tag.... om jag fattade allt rätt så kunde det ju ta några dagar.
Medvetet sätter dom kulan i magen....

Avslutningsvis i programmet visas det också deras metoder nu till våren , när tikarna får sina små försvarslösa valpar. Då springer dom runt i deras lyor och spränger dom i bitar.
Dessutom står den här "samordnaren" och hotar oss att den som går emot deras organisation och försöker få bort den, kommer gå samma öde tillmötes som Vargen.

Vad kan man då säga om dessa människor???

Ja, i mina ögon är dom små äckliga,patetiska jävlar som springer omkring och bröstar sig och tror på allvar att dom gör nånting bra....detta är för f*n riktigt sjuka människor vi snackar om, dom skulle ju sitta inspärrade!!!
Tänk att våga ge sig på försvarslösa små valpar... en sån är inte värd skiten under mina skor!!!

Nä, en avsågad hagelbössa i arslet på dom och sen trycka av.....vilken känsla det hade fått vara!!!

Helt otroligt att det bara kan förekomma....man saknar ord....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar