tisdag 15 juni 2010

Härliga,härliga sol, tänk vad livet genast blir lite lättare när solens strålar tittar fram.
Man får energin tillbaka och alla människor runt omkring en går med ett leende på läpparna, visst är solen ett energitillskott!!!!

Snart är det dags för trimmet igen, idag kommer det in en Golden, ovanligt....hihi......Det är goa hundar så jag ska inte klaga, lite tungt att få i badet, men det går det också.
Bilder kommer på trim-bloggen senare under veckan.

Läste Jennies blogg igår, hon skrev av sin frustration ang.  människor som sjunker så lågt och slår  små barn, fy vad hemska vi vuxna kan vara och utnyttjar vår position, jag skäms och tycker det är fruktansvärt och jag hoppas att dom får sitt straff och lite till. Så svaga som ger sig på t.om bäbisar på 11 månader. Det var en barnvakt som hade blivit filmad av föräldrarna och som det nu väckts åtal på. Ja, det var hemskt att se, man litar ju på folk, det är ju ens barn som man är så rädd om som man lämnar ut och ger förtroende till en annan människa och förlitar sig på att dom ska må bra, usch säger jag bara. Gå in och läs hennes blogg så får ni själva se och häpna!!  mammatillvidar.blogg.se

Det är inte lätt att vara barn och ungdom idag inte.

Nog med tråkigheter....  

Dags att göra sig i ordning för dagens bravader...ha det gott alla blogg-läsare och passa på att njuta av dagen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar