tisdag 17 augusti 2010

Puppisarna hemma....

och full rulle hela tiden....det var deras första dag på trimmet igår, vilket var en upplevelse för dom. Kaxiga små skitar...kan jag tala om!!!  Tror inte att det är några Papillons? mer Rottweilers i så fall...  =))

Så tuffa!!!  Utom när matte kommer utom synhåll, då står det två små  ynkliga pluttar och gnäller...  haha...
Det gick över förväntningarna med dom stora, inga problem alls, tvärtom...dom blev varmt mottagna och accepterade.Jag har duktiga killar.
Aramis har sett det som sitt uppdrag att se till så att dom små inte bråkar, det händer ju att det ibland blir lite tuffa tag för någon av dom och då slåss dom. Genast är storebror där och buffar till dom så dom slutar. Hundar är fantastiska!!!! Laban han går och lägger sig men har ändå koll på läget.

Igår kväll på sista kvällsrundan så på vägen hem fick Max nog och drog järnet hem, han bara sprang ifrån oss, förmodligen var han så trött att han bara ville in och lägga sig. Och dom somnade ovaggade efter några minuter. Sen sov dom till klockan fem i morse, då dom var tvungna att komma ut och få kissa. En timme längre än dagen innan, då vi var ute vid fyra. Tur att man är morgonpigg!!!


 Blir inte så mycket bloggande idag, ska fixa lite här medans dom nu sover efter andra morgonrundan...  =))





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar