onsdag 2 februari 2011

Livets skiftningar kan ibland vara svåra att förstå och  få grepp om...  allt kan bara som genom ett vingslag förändras. Hur många gånger har man egentligen inte varit med om det??
Man tror att man känner någon fast , med facit i hand, så gör man inte det, finns alltid nya sidor som visas upp!! Konstigt ??!!

Eller är det bara en själv som upplever det så, tja, jag vet inte ?? Frågeteckena finns fortfarande kvar, svårt att få något svar. Men det är väl bara att flyta med, här i livets tvära kast & vändningar.

Det var en tanke som kom över mig idag.

Läste om stackars Lotta i Östran idag hur hon kämpar med att få barnomsorg till sin lille pojk på sina obekväma arbetstider, att det ska behöva vara så, hon har ju ett fast jobb som hon kanske ska behöva ge upp om inget görs. Alltså en stackars ensamstående mamma som kämpar varje dag för sina barn & som sköter sig och inte ligger samhället till last...  det är för djävligt rent ut sagt!!!  Jag hoppas verkligen att hon får den hjälp hon behöver nu efter lite uppmärksamhet i tidningen. Tycker så synd om henne... och vill ge henne en stor eloge för hennes tapperhet....

Heja Lotta!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar