tisdag 23 augusti 2011

Dagarna rullar på.........

Tisdagsmorgon och skolstart för ungarna här hemma. Blev en stressig morgon men ändå flöt den på bra, men jag känner hur trött jag börjar bli nu när eftermiddagen kommer krypande. Körde Jennie och Vidar till hans inskolning på dagiset som vi idag stannade på i två timmar och det gick bra som vanligt.
Efter det tog vi en fika innan vi var tvugna att åka hemmåt. Det var ju lite att fixas med här hemma också.

Så nu är vi tillbaka i verkligheten  igen....  nu när skolan börjat, det är likadant varenda år, samtidigt som det är skönt att komma in i sina rutiner igen så är det ändå med lite vemod man lämnar sommaren bakom sej.

Jag vill ju ändå ha sommaren kvar en stund till..... fast nu har vi faktiskt haft fint o soligt väder de sista dagarna här. Så man får se till att hålla tvättmaskinen igång.  

Ska jobba nu i slutet på veckan lite grann, måste ju sköta om det också om det ska bli någon rätsida på allt. På Lördag blir det en tur till Tingsryd, vi hade ju tänkt att åka till Ullared i helgen men vi får skjuta upp det till nästa månad istället. Men det går lika bra med Tingsryd...där kan man göra sina fynd om man har tur.

Skulle vilja att vi hade tagit en tur till Jysk eller Rusta också, för nu reas det ut sommargrejor och vi hade behövt köpa dynor till  solstolarna. Vi får väl se vad det bär hän.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar