måndag 22 augusti 2011

Jag hatar Måndagar!!!!

Blir så sur när veckan börjar med att tvättmaskinens centrifug knasar!!  Åter igen en utgift, visserligen är ju aset gammalt men den kunde väl hållt detta året ut??!!!
Tråkigt,tråkigt..... får väl se vad han säger "gubben" när han kommer hem.

Helgen har bestått av Vidar o Vidar.  Han är så go ungen. Åkte och hämtade honom på Lördagseftermiddagen och då var han trött redan då så jag lät honom sova 20-25 minuter i bilen innan jag väckte honom. Fixade lite köttbullar och spagetti, som han tycker om innan vi tog småhundarna med oss ut på en promenad till lekparken här, som inte har något speciellt stort utbud av roliga saker men han nöjde sej med rutschkanan och gungorna, den lille.





Höjdpunkten blev ju sen när alldeles själv fick hålla i kopplet och ut o gå med Max. Han släppte inte greppet om kopplet utan höll det stadigt och när Max snurrade in honom så gjorde Vidar kanonsnygga piroetter, men han släppte inte det för en sekund. Haha...  lilla gossen vad han kände sej stor.
 



När kvällen kom så kröp vi ner i en renbäddad säng och bara mös, låg och tittade lite på tv:n för att sen somna gott och inte vakna förrän halv-sex på söndagsmorgonen.


Spontana familjen fick för sej att lägga Söndagen i Kalmar så det blev både Ikea och Jula, den sistnämnda fick vi ju gå in på så att Magnus också skulle kunna känna sej nöjd. Han fick ju dock lägga lite mer än 2,5 timme på Ikea. Så det blev badrumsmattor, lampor och lite av varje inhandlat. En riktig mysig Söndag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar