fredag 14 oktober 2011

Nu är det slut på veckan...

och fredagsmorgon.

Har tänt upp en massa värmeljus och sitter här med andra koppen kaffe. Vaknade tidigt idag, kanske för att natten var orolig och kall. Hujedamej för det som komma skall!!!
Lika bra att ladda inför vintern. Magnus fick ett ryck i veckan och började isolera övervåningen och det är väl bra, han är ju duktig mannen. Så igår var vi i Karlskrona och köpte mer isolering och det blir väl ett par vändor ner igen , antar jag. Man behöver ialf inte vara rädd för att det inte händer ngt här.... full rulle hele tiden.
Imorgon bär det av på ljusparty i Örsjö, inte hos dottern utan hos en kompis till henne. Det ska bli kul, är sugen på lite fina ljus nu inför vintern. Dom doftar så gott också. Har tänkt att jag skulle få färdigt i köket denna helgen med, vi får väl se vad som händer. Gubben ska jobba som vanligt och på söndag blir det bio, nya "Svensson,Svensson" är ju ute nu.

Nähä, dax att röra på sej, diskmaskinen ska tömmas och tvättmaskinen fyllas innan det är tid för att köra första rundan ner till byn.
Ha en skön helg!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar